INGYENES e-tanfolyam!

15 tipikus hiba, amit a spanyolul tanulók elkövetnek -
hogy te ne ess ebbe a csapdába!

 

+ ajándék dalok és e-könyv!

 

 

Nem tudsz ragozni? Összekevered az angol szavakat a spanyollal? Fogalmad sincs, mikor kell egyes és mikor többes számba rakni a birtokos névmást? Hadilábon állsz a spanyol számokkal?

 

 

 

Kérd ingyenes email-tanfolyamomat, hogy a spanyol nyelv tanulása során felmerülő kérdéseid ne maradjanak megválaszolatlanul!

 

Minden lecke két részből áll: nyelvtani magyarázat és gyakorlás, melynek megoldókulcsát a következő lecke tartalmazza!

Sőt!

Most ingyenes email-tanfolyamom mellé megkapod két extra ajándékomat is, szintén ingyen!


1. Világsikerek spanyolul - öt dal, melyet az egész világ együtt dúdolt - a dalokat letölthető formátumban kapod meg, spanyol dalszöveggel és annak fordításával! Hogy tudd, mit énekelsz! :)

 

2. Lélegzetelállító latin-amerikai tájak - a gyönyörű képekkel teletűzdelt e-könyv elrepít a világ legszebb helyeire! Ideális elfoglaltságot kínál a strandos napokra!

 

Feliratkozóim mondták:

 

"Az ingyenes mail leckékben a nyelvtani magyarázatok nagyon hasznosak voltak. Főleg a múlt idők magyarázatai. (A subjuntivo pedig a jövőben lesz majd hasznos.)" Beatrix

 

"Eddig én az ingyenes tanfolyamot vettem igénybe és nagyon tetszett. Nagyon köszönöm a munkádat, tényleg hihetetlenül hasznos volt a tanfolyam, és szívesen csinálnám tovább :):)" Anasztázia

 

"Együtt haladok a leckékkel és mindig nagyon várom a következő leckét. Szóval ez jó kis motiváció! A leckék témáit nagyon jónak tartom, pont a leglényegesebbeket szedted össze." Szilvia

 

"Összességében nagyon tetszett a tanfolyam és többnyire hasznosak is voltak a leckék, talán pozitívan kiemelném az összes közül az 5. és a 8. leckét." Máté, Budapest

 

"Az email tanfolyam szuperül összeszedett, a lényeges nyelvtani dolgokat összefoglaló sorozat." Gabriella, Győrzámoly

 

"Nekem azok a leckék tetszettek a legjobban, amik az igékről szóltak. Amíg az igékkel nem tudok bánni, addig egy normális mondatot nem lehet összehozni, hiába tudok szavakat (főneveket, mellékneveket), addig, amíg nem tudom az igéket ragozni, csak egy idétlen szóhalmazt alkothatok. Nagyon-nagyon tetszett az email-tanfolyam "hangulata" is. Vicces, de nem tolakodó és nem erőltetett. Alig tudtam a következő leckét kivárni. Csak gratulálni tudok hozzá." Gyöngyi, Feldebrő

 

 


Kezdd te is a gyakorlást még ma!

Igen, szeretném elkezdeni az ingyenes email-tanfolyamot még ma, és igényt tartok az ajándékokra is!

 

 

Név:*
E-mail cím:*

 

 

 

Referenciáim

 

"Régóta tanulok spanyolul, sok tanárom volt, köztük anyanyelvű is, de külföldi utam miatt gyors, hatékony nyelvtanulásra volt szükségem. Fantasztikus tanárt és embert ismertem meg Ágiban, sokat köszönhetek neki. Áldom a napot, amikor rácsörögtem skype-on. Spanyolországból is Vele folytatom a nyelvóráimat, mindenkinek, aki szereti a spanyol nyelvet, tiszta szívből ajánlom Őt."

Levente


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ágira, azt kapom tőle, amit szakmailag és emberileg elvárok:
Személyre szabott, hatékony, professzionális oktatást, strukturális, tematikus szemléletet, precizitást, rugalmasságot, maximális odafigyelést - szigort és mosolyt. Akár személyesen, akár skype-on, mindig jó hangulatban telnek az órák."

Eszter


“Nagyon tetszik az óra felépítése, mindig szívesen megyek, mert a változatos és életszerű feladatok mellett, egy nagyon türelmes és kedves tanárnő vár.  Jó érzés olyantól tanulni, aki tényleg szereti azt, amit tanít és jól is csinálja. A főiskolán kitűnő spanyol vizsgát írtam és nagyon meg is szerettem ezt a nyelvet. Csak ajánlani tudom…. :)”

Adrienn


“Ági a felsőfokú spanyol nyelvvizsgámra készített fel. Felmérte, hogy milyen szinten állok és hol vannak problémáim a nyelvtannal és ezekre a részekre több hangsúlyt fektetve haladtunk a megfelelő tempóban, hogy a kitűzött nyelvvizsgára el tudjak menni, felkészülve. Mivel széles látókörű és van humora, így az órák kellemes hangulatban teltek, minden témában jókat tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen fiatalos lendületével, változatos és színvonalas óráival játéknak, kellemes időtöltésnek tűnik vele a tanulás.”

Beáta

 

 

 

Ingyenes e-tanfolyam 

 spanyolkecskemeten-banner.png

 600x6004.png

 

12520349_10207447089108779_407266769_n.gif