Spanyol szókincsfejlesztő tanfolyam ingyen

Teljesen kezdő vagy spanyolból, azt sem tudod, hogy szólalj meg? Ez a fantasztikus szókincsfejlesztő tanfolyam segíteni fog, hogy eligazodj a legalapvetőbb helyzetekben!

 

Itt a 30 leckés, teljesen ingyenes szókincsfejlesztő tanfolyam!

 

 palabras espanolas.jpg

 

Rengeteg extrával:

 

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 

  • Nehézségi sorrendbe rakott leckéket - ízelítő a témákból: köszönések, színek, ruhák, az utca, vásárlás, útbaigazítás, éttermi szituáció, orvosnál, és még sok más
  • csipetnyi nyelvtan a leckékhez, hogy mondatba tudd ágyazni az új szavakat
  • házi és megoldókulcs, hogy önállóan gyakorolhass
  • és a legnagyobb újítás: hangos szószedet minden leckéhez! A leckék szavait hangfájlban is megtalálod, hogy a kiejtés se okozzon problémát!
  • A leckék ÖTNAPONTA érkeznek a postaládádba, hogy legyen időd átnézni, megtanulni a szavakat, megoldani a házit és meghallgatni a hangfelvételt is!

 

 

Hasznos ajándékokkal:

 

 

  • ABC-rendes szószedet, mely az összes lecke szavait tartalmazza
  • 15 feladatból álló szókincsfejlesztő feladatgyűjtemény megoldókulccsal
  • múltidéző táblázat: a honlapon kapható, múlt idejű rendhagyó igéket tartalmazó e-könyv most ingyen a tiéd
  • 1000 Ft-os ajándék kupon egy e-könyv vásárlása esetén

 

 

Mindez még ma a tiéd lehet, ha feliratkozol! Figyelem! Az ajándékok a "sikeres feliratkozás" levéllel érkeznek, véletlenül se töröld ki!

 

Feliratkozóim mondták a tanfolyamról:

 

"A leckék nagyon hasznosak, és élvezem minden egyes percét amit a spanyollal tölthetek, köszönet neked. Örülök, hogy már a negyedik leckénél járok, és néha olyan érzésem van, hogy talán pár értelmes mondatot már össze tudnék rakni. Köszönöm neked... és örömmel, izgatottam várom a további leckéket!" Andi

 

"Először is nagyszerű dolog, hogy ilyen lehetőség is van megismerkedni egy idegen nyelvvel. A leckék eddig nagyon tetszenek, a hanganyag nagy segítség a helyes kiejtésnél." Katalin

 

"Először is köszönöm a 15 feladatos szókincsfejlesztő munkafüzetet IS - letöltöttem és elkezdtem kitölteni, illetve megtanulni belőle az ismeretlen szavakat. Mondhatom, szuper egy feladatsor, nagyon tetszik. A szókincsfejlesztő tanfolyamod is tetszik, és figyelem a blogodat is, még nem is sikerült minden nyelvtani részen átrágnom magam, de nagyon hasznos, amiket írsz." Kata

 

"Csak jelezni szeretném, hogy minden nagyon jó, nagyon szeretem a tanfolyamot.Nagyon sok tankönyvbe belenéztem már, de soha nem volt még ennyire érthető és áttekinthető, amit te szoktál küldeni. Minden lecke tökéletes." Edina

 

 

 

 

Igen, én is szeretnék bátran megszólalni spanyolul, szeretném fejleszteni a szókincsemet és igényt tartok az ajándékokra is. Ági, küldd el még ma az ajándékokat!

 

 

 

 

 

E-mail cím:*
Név:*

 

 

 

 

 

Referenciáim

 

"Régóta tanulok spanyolul, sok tanárom volt, köztük anyanyelvű is, de külföldi utam miatt gyors, hatékony nyelvtanulásra volt szükségem. Fantasztikus tanárt és embert ismertem meg Ágiban, sokat köszönhetek neki. Áldom a napot, amikor rácsörögtem skype-on. Spanyolországból is Vele folytatom a nyelvóráimat, mindenkinek, aki szereti a spanyol nyelvet, tiszta szívből ajánlom Őt."

Levente


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ágira, azt kapom tőle, amit szakmailag és emberileg elvárok:
Személyre szabott, hatékony, professzionális oktatást, strukturális, tematikus szemléletet, precizitást, rugalmasságot, maximális odafigyelést - szigort és mosolyt. Akár személyesen, akár skype-on, mindig jó hangulatban telnek az órák."

Eszter


“Nagyon tetszik az óra felépítése, mindig szívesen megyek, mert a változatos és életszerű feladatok mellett, egy nagyon türelmes és kedves tanárnő vár.  Jó érzés olyantól tanulni, aki tényleg szereti azt, amit tanít és jól is csinálja. A főiskolán kitűnő spanyol vizsgát írtam és nagyon meg is szerettem ezt a nyelvet. Csak ajánlani tudom…. :)”

Adrienn


“Ági a felsőfokú spanyol nyelvvizsgámra készített fel. Felmérte, hogy milyen szinten állok és hol vannak problémáim a nyelvtannal és ezekre a részekre több hangsúlyt fektetve haladtunk a megfelelő tempóban, hogy a kitűzött nyelvvizsgára el tudjak menni, felkészülve. Mivel széles látókörű és van humora, így az órák kellemes hangulatban teltek, minden témában jókat tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen fiatalos lendületével, változatos és színvonalas óráival játéknak, kellemes időtöltésnek tűnik vele a tanulás.”

Beáta

 

 

 

Ingyenes e-tanfolyam 

 spanyolkecskemeten-banner.png

 600x6004.png

 

12520349_10207447089108779_407266769_n.gif