A spanyoltanulás forradalma!

Miért vagy még mindig csak kezdő szinten spanyolból?

 

Erre sokféle magyarázat adódhat:

 

"nincs időm eleget tanulni";

"nem találtam meg a megfelelő tananyagot";

"nem szeretnék tanfolyamra járni, mert nem tudom a munkámmal/családi életemmel összehangolni";

"eddig minden tanárom kész csalódás volt";

egyéb, változatos indokok.

 

Mit szólnál, ha azt mondanám:

 

ha lenne napi 15 perced, amit spanyoltanulásra fordíthatsz, nagyjából 8 hónap alatt középfokú szintre jutnál!

 

Mindezt pedig megfejelném azzal, hogy

 

van is rá napi 15 perced, csak nem tudsz róla!

 

Mindannyiunk életében rengeteg az úgynevezett holt idő: a buszon zötykölődés, a sorban álldogálás, a várótermekben ücsörgés, a dugóban idegeskedés perceit egytől egyig lehetne spanyoltanulásra fordítani!

 

Hogyan?

 

Vigyázz! Ha tovább olvasol, többé nem hivatkozhatsz időhiányra!

 

- Olyan tananyagot fejlesztettem, amely asztali gépről, laptopról, táblagépről és okostelefonról is elérhető;

- olyan tananyagról van szó, amely egyszerre ég az agyadba a hallás, a látás és a tapasztalás (=gyakorlás) útján;

- ez egy olyan újítás, amely akkor is segít neked, ha egy-egy konkrét spanyolos témával van problémád és akkor is, ha kezdő szintről jutnál el haladó szintre;

- olyan tananyag, amely a modern technika segítségével mindig veled van, elég csak belépned a felületedre a jelszavaddal és akárhányszor átismételheted a korábbi témáidat;

- olyan anyagról van szó, amely úgy segít téged élő, gyakorlatias tanári magyarázatokkal, hogy ehhez nem kell semmiféle kurzusra vagy magánórára járnod;

- olyan fejlesztés ez, amelyben újabb és újabb tananyagokat készítek a számodra, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

 

Nézd meg a 2 perces bemutatkozó videóban, miről is van szó!

 

 

Mi tehát a lényeg?

 

www.spanyolozzotthonrol.hu oldalon spanyol nyelvtanuló videókat találsz, mégpedig kétfélét:

 

  • Az első a 45-45 videóból álló A1, A2 és B1 tanfolyam, amelyek neked szólnak, ha teljesen kezdő vagy újrakezdő szinten állsz és szeretnél végre egyről a kettőre jutni spanyolból. A videók egyenként 10-20 percesek, a tanfolyam elvégzése után tudni fogsz spanyolul bemutatkozni, kérdezni és válaszolni egyszerű témákban, beszélni a családodról, útbaigazítást kérni az utcán és vásárolni ruhát, élelmiszert. A tanfolyamhoz már készül a folytatás (A2 szint), amely már a múlt időket is tartalmazza majd.

 

  • A második tananyag típus a 3-7 videóból álló minisorozat. Ebből jelenleg 20 féle van a honlapon, de számuk folyamatosan bővül. Egy-egy videósorozat a spanyol nyelvtan és szókincs tipikus témaköreit dolgozza fel: igeragozás, névmások, kötőmód, és így tovább. Tökéletes számodra, ha például tanfolyamon vagy iskolában tanulod a spanyolt, de vannak olyan témák, amelyek teljes értetlenségbe burkolóznak számodra. A rövid videósorozatokkal át tudod ismételni a problémás témákat.

 

 

 

 

Szeretnéd végre megtenni az első lépést a haladó spanyolos szint felé?

 

Szeretnél a spanyolországi nyaralás alatt spanyolul beszélni?

 

Szeretnél végérvényesen leszámolni a kifogásokkal és végre hatékonyan spanyolozni?

 

 

Akkor irány a www.spanyolozzotthonrol.hu oldal, válogass a videótanfolyamok között!

 

A rendszer eltárolja a vásárlást, így bármikor újranézheted az epizódokat.

 

 

 

 

 

Referenciáim

 

"Régóta tanulok spanyolul, sok tanárom volt, köztük anyanyelvű is, de külföldi utam miatt gyors, hatékony nyelvtanulásra volt szükségem. Fantasztikus tanárt és embert ismertem meg Ágiban, sokat köszönhetek neki. Áldom a napot, amikor rácsörögtem skype-on. Spanyolországból is Vele folytatom a nyelvóráimat, mindenkinek, aki szereti a spanyol nyelvet, tiszta szívből ajánlom Őt."

Levente


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ágira, azt kapom tőle, amit szakmailag és emberileg elvárok:
Személyre szabott, hatékony, professzionális oktatást, strukturális, tematikus szemléletet, precizitást, rugalmasságot, maximális odafigyelést - szigort és mosolyt. Akár személyesen, akár skype-on, mindig jó hangulatban telnek az órák."

Eszter


“Nagyon tetszik az óra felépítése, mindig szívesen megyek, mert a változatos és életszerű feladatok mellett, egy nagyon türelmes és kedves tanárnő vár.  Jó érzés olyantól tanulni, aki tényleg szereti azt, amit tanít és jól is csinálja. A főiskolán kitűnő spanyol vizsgát írtam és nagyon meg is szerettem ezt a nyelvet. Csak ajánlani tudom…. :)”

Adrienn


“Ági a felsőfokú spanyol nyelvvizsgámra készített fel. Felmérte, hogy milyen szinten állok és hol vannak problémáim a nyelvtannal és ezekre a részekre több hangsúlyt fektetve haladtunk a megfelelő tempóban, hogy a kitűzött nyelvvizsgára el tudjak menni, felkészülve. Mivel széles látókörű és van humora, így az órák kellemes hangulatban teltek, minden témában jókat tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen fiatalos lendületével, változatos és színvonalas óráival játéknak, kellemes időtöltésnek tűnik vele a tanulás.”

Beáta

 

 

 

Ingyenes e-tanfolyam 

 spanyolkecskemeten-banner.png

 600x6004.png

 

12520349_10207447089108779_407266769_n.gif