Kollégáim a spanyolonline-on

Edina

A nevem Edina, az ELTE-BTK-n végeztem spanyol, portugál és angol szakon, mindhárom nyelvet szeretem, de a spanyol az, ami nélkül nem tudnám elképzelni az életem. Ez a szenvedély az életem minden területére kiterjed, így a spanyol nyelv tanítására is. A spanyol nyelvű kultúra sokszínűségének köszönhetően mindig találok valami újat, ami megragad, és még jobban hozzáköt ehhez a csodás nyelvhez. :)

 

 

 

 

 

 

 

Hola! Ritának hívnak, és több éve spanyol tanítással foglalkozom, minden nyelvi szinten tartok  órákat. Spanyol kéttannyelvű gimnáziumban kezdtem a nyelvet tanulni, majd az egyetemen folytattam, illetve amikor a nyelvterületre kiköltöztem, úgy érzem akkor sikerült teljesen elsajátítanom ezt a nyelvet. Sok évig éltem Spanyolországban, így kulturális ismeretekkel is szoktam gazdagítani az órákat, ami miatt óráim nagyon kommunikatívak, pörgősek és jó hangulatban telnek. Fontosnak érzem, hogy a tanuló ritmusa szerint haladjunk, személyre szabottan és kiemelten kezelem a nehézségeket, hogy mielőbb elérjük a kitűzött célokat.

 WP_20160305_13_26_41_Pro.jpg

 

 

 

 
Sziasztok! :) 
Feitscher Luca vagyok.
Nagyon sok szeretettel várom azokat, akik meg szeretnének tanulni spanyolul, illetve korrepetálásra van szükségük.
Madridban szerettem bele a spanyol nyelvbe teljesen, és habár már nem élek ott, mindig része lesz az életemnek, ahogy a tudás átadása is, amit szenvedéllyel csinálok.
Az élmény alapú tanítás híve vagyok. Az óráim jó hangulatban telnek, fiatalosak és 100%-osan testre szabottak. 
Remélem, hamarosan találkozunk! ;) 
 

 luca.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Referenciáim

 

"Régóta tanulok spanyolul, sok tanárom volt, köztük anyanyelvű is, de külföldi utam miatt gyors, hatékony nyelvtanulásra volt szükségem. Fantasztikus tanárt és embert ismertem meg Ágiban, sokat köszönhetek neki. Áldom a napot, amikor rácsörögtem skype-on. Spanyolországból is Vele folytatom a nyelvóráimat, mindenkinek, aki szereti a spanyol nyelvet, tiszta szívből ajánlom Őt."

Levente


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ágira, azt kapom tőle, amit szakmailag és emberileg elvárok:
Személyre szabott, hatékony, professzionális oktatást, strukturális, tematikus szemléletet, precizitást, rugalmasságot, maximális odafigyelést - szigort és mosolyt. Akár személyesen, akár skype-on, mindig jó hangulatban telnek az órák."

Eszter


“Nagyon tetszik az óra felépítése, mindig szívesen megyek, mert a változatos és életszerű feladatok mellett, egy nagyon türelmes és kedves tanárnő vár.  Jó érzés olyantól tanulni, aki tényleg szereti azt, amit tanít és jól is csinálja. A főiskolán kitűnő spanyol vizsgát írtam és nagyon meg is szerettem ezt a nyelvet. Csak ajánlani tudom…. :)”

Adrienn


“Ági a felsőfokú spanyol nyelvvizsgámra készített fel. Felmérte, hogy milyen szinten állok és hol vannak problémáim a nyelvtannal és ezekre a részekre több hangsúlyt fektetve haladtunk a megfelelő tempóban, hogy a kitűzött nyelvvizsgára el tudjak menni, felkészülve. Mivel széles látókörű és van humora, így az órák kellemes hangulatban teltek, minden témában jókat tudtunk beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen fiatalos lendületével, változatos és színvonalas óráival játéknak, kellemes időtöltésnek tűnik vele a tanulás.”

Beáta

 

 

 

Ingyenes e-tanfolyam 

 spanyolkecskemeten-banner.png

 600x6004.png

 

12520349_10207447089108779_407266769_n.gif